top of page

Group

Public·28 members
Jimena Galván
Jimena Galván

Revelatia De Sylvia Day Pdf Download


Revelatia de Sylvia Day PDF
Revelatia este al doilea volum din seria Crossfire, scrisa de Sylvia Day, o autoare americana de succes, cunoscuta pentru romanele ei erotice si romantice. Cartea a fost publicata in 2013 la editura Litera si are 416 de pagini.


DOWNLOAD: https://urluso.com/2w33q2


Revelatia continua povestea de dragoste dintre Eva Tramell si Gideon Cross, doi tineri frumosi, bogati si pasionali, care se lupta cu demonii lor interiori si cu secretele care le ameninta relatia. Eva si Gideon sunt atrasi irezistibil unul de celalalt, dar trebuie sa invete sa se increada reciproc si sa depaseasca traumele trecutului lor.


Cartea este plina de scene fierbinti, dar si de suspans, intrigi si emotii. Sylvia Day creeaza personaje complexe si credibile, care evolueaza pe parcursul seriei. Stilul ei este fluent si captivant, iar dialogurile sunt pline de umor si sarcasm.


Revelatia este o carte pentru iubitorii de romance erotice, care vor sa se lase purtati intr-o lume plina de lux, pasiune si pericol. Cartea se poate citi online sau se poate descarca in format PDF de pe diferite site-uri, cum ar fi [101books.club], [Academia.edu] sau [Booknation.ro].


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

 • Angi Silverston
 • Nulls Brwal
  Nulls Brwal
 • Muzzi Crack
  Muzzi Crack
 • Macwin Hub
  Macwin Hub
 • Crack deck
  Crack deck
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page